Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, σας επιστρέφονται τα χρήματα σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, με το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική αγορά σας ( η επιστροφή της αξίας των προϊόντων δεν περιλαμβάνει το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής, αν υπάρχουν ).

Για ΌΛΕΣ τις περιπτώσεις που επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε ( αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου, αντικατάσταση, επιδιόρθωση ή επιστροφή χρημάτων ), θα πρέπει να συμπληρώσετε τη Φόρμα Επιστροφής με τις απαιτούμενες πληροφορίες ΕΔΏ και να μας την αποστείλετε ηλεκτρονικά ή να την εκτυπώσετε και να την κολλήσετε πάνω στο δέμα προς επιστροφή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

1) Aντικατάσταση / Aλλαγή Mεγέθους – Xρώματος – Σχεδίου

α) Συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφής με τις απαιτούμενες πληροφορίες ΕΔΏ και αποστείλετε την ηλεκτρονικά ή εκτυπώστε την και κολλήστε την πάνω στο δέμα προς επιστροφή.

β) Επικοινωνήστε με την ACS
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2108190000 για να ενημερώσετε την ACS να παραλάβει το προιόν απο την διεύθυνση που θα υποδείξετε χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς( για παραγγελίες άνω των 49€ ). Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα της ACS.

γ) πραγματοποιήστε μια νέα ηλεκτρονική παραγγελία στο e-shop μας με τα ίδια στοιχεία που καταχωρήσατε και την προηγούμενη. Σημειώστε στα σχόλια της παραγγελίας την λέξη “ΑΛΛΑΓΗ” και τον αριθμό της αρχικής σας παραγγελίας.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας και πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων, θα προχωρήσει άμεσα η νέα σας παραγγελία.

Διεύθυνση Επιστροφής

TAZIO
28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 26
ΑΘΗΝΑ
ΤΚ: 10677

*  Τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα για την πρώτη αλλαγή είναι ΔΩΡΕΑΝ και χρεώνεται μόνο η επαναποστολή των προϊόντων 3€ ( για παραγγελίες άνω των 49€ ).
* Η δωρεάν αλλαγή προϊόντων ισχύει μόνο για μία αλλαγή ανά παραγγελία και μόνο για περιοχές εντός Ελλάδος ( για παραγγελίες άνω των 49€ ).

2) Επιστροφή χρημάτων

α) Συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφής με τις απαιτούμενες πληροφορίες ΕΔΏ και αποστείλετε την ηλεκτρονικά ή εκτυπώστε την και κολλήστε την πάνω στο δέμα προς επιστροφή.

β) Επικοινωνήστε με την ACS
Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2108190000 για να ενημερώστε την ACS να παραλάβει το προιόν απο την διεύθυνση που θα υποδείξετε χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς( για παραγγελίες άνω των 49€ ). Εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε οποιοδήποτε κατάστημα της ACS. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σου και διαπιστώσουμε την εμπορεύσιμη κατάσταση των προϊόντων, θα προχωρήσει άμεσα η επιστροφή των χρημάτων σας.Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα, στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά σας επιλέξατε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε αναγράψει στή φόρμα επιστροφής. (Η επιστροφή της αξίας του προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος μεταφορικών και αντικαταβολής, αν υπάρχουν).

Για να γίνουν αποδεκτές οι επιστροφές πρέπει να πληρούν τα κάτωθι κριτήρια:

  •  Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί ποτέ σε εξωτερικό χώρο.
  • Τα προϊόντα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχουν πλυθει ή καθαριστεi.
  • Τα προϊόντα πρέπει απαραιτήτως να έχουν τα ταμπελάκια και τα καρτελάκια τους με τα οποία παραδόθηκαν.
  • Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι σε καινούργια κατάσταση.
  • Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να ανταποκρίνονται στα προϊόντα που παραδόθηκαν.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
  • Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, κτλ.).

Διαδικασία Ακύρωσης Παραγγελίας

Μπορείτε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας μερικά ή ολικά στέλνοντας έως και την χρονική στιγμή πριν πάρετε το ενημερωτικό e-mail που θα αναφέρει ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή. Οι τρόποι για την ακύρωση της παραγγελίας σας είναι δύο:

1. Στέλνεται e-mail με θέμα Ακύρωση Παραγγελίας αναγράφοντας τον αριθμό της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
2. Τηλεφωνικώς στον αριθμό 2130094256.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του TAZIO πωλήθηκαν ελαττωματικά προϊόντα ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κτλ. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέραμε.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2130094256  ή  στο [email protected].