Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.tazio.gr, σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει:

Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε από τις Visa, Mastercard, Maestro, Diners, American Express, καθώς και τις προπληρωμένες κάρτες.

*Η αποπληρωμή της παραγγελίας σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δόσεις.

Η διαδικασία της πληρωμής σας πραγματοποιείται από την Τράπεζα Eurobank, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tazio.gr. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των προαπαιτούμενων για την καταχώρηση της παραγγελίας στοιχείων, μεταφέρεστε αυτόματα στο secure server(ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας (Αριθμός Κάρτας, Όνομα Κατόχου, Ημερομηνία Λήξης και Τριψήφιος Αριθμός CVV στο πίσω μέρος της κάρτας) μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά και κρυπτογραφημένα στην υπηρεσία της Τράπεζας, και εν συνεχεία η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, MasterCard καλύπτεται ομοίως από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως.

* Τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο διακομιστή μας.

Αντικαταβολή

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με μετρητά στον ταχυμεταφορέα της εταιρείας που συνεργαζόμαστε, με την παραλαβή των προϊόντων σας, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

* Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι διαθέσιμος για αγορές έως και 500€.

PayPal

Μπορείτε να κάνετε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τις αγορές σας online, μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε στο Paypal, χωρίς να χρειάζεται να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας στον ιστότοπό μας. Για να αποκτήσετε έναν νέο λογαριασμό PayPal, επισκεφτείτε τον ιστότοπο paypal.com.

* Τα στοιχεία της κάρτας σας γνωστοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στο PayPal.