Το www.tazio.gr θεωρεί ύψιστης σημασιας την ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατη ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες. Χρησιμοποιούμε μόνο προστατευμένες συνδέσεις, όπως καταδεικνύεται από το πρόθεμα URL “https” και το εικονίδιο με το κλειστό λουκέτο που εμφανίζεται στη γραμμή διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησής σου.

Για τη διασφάλιση των αγορών με πιστωτική κάρτα, θα σου ζητείται πάντα να εισάγεις τον κωδικό CVV για κάθε αγορά. Ως επιπλέον μέτρο ασφαλείας, ενδέχεται να ζητηθεί από το φορέα έκδοσης της πιστωτικής κάρτας να εξουσιοδοτήσει την πληρωμή εισάγοντας έναν κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης, έναν κωδικό που αποστέλλεται με SMS ή να χρησιμοποιήσει κάποια άλλη μέθοδο επαλήθευσης ταυτότητας. Επιπλέον μέθοδοι ασφάλειας:

Πρόσβαση που ελέγχεται

Η πρόσβαση στα συστήματα του Tazio.gr (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών από τους καταναλωτές, απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

Κρυπτογράφηση

Η πλατφόρμα του www.tazio.gr αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα του Tazio.gr σας αποστέλλουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Όλες οι σελίδες του καταστήματος προστατεύονται από κρυπτογράφηση SSL-256bit.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Αυτό σημαίνει πως όλες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και των servers μας δεν είναι προσβάσιμες από κανέναν άλλον.