Χρειάζεται να κάνω εγγραφή στο site για να μπορέσω να αγοράσω;

Όχι, δεν είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε προσωπικό λογαριασμό για να παραγγείλετε στο Tazio.gr. Επιλέγοντας «Γρήγορη Πληρωμή» κάνετε τις αγορές σας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό έχετε μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αφού σας δίνετε η δυνατότητα να αποθηκεύσετε προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις αποστολής ώστε να μην χρειάζεται να τα συμπληρώσετε σε κάθε παραγγελία σας. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα επιθυμιών προσθέτοντας τις επιλογές σας στα «Αγαπημένα μου».

Πως μπορώ να γνωρίζω πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Μόλις γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα email με το μοναδικό κωδικό φορτωτικής του δέματός σας. Εισάγοντας το αριθμό φορτωτικής ή τον αριθμό της παραγγελίας σας στη σελίδα ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ στο e-shop μας θα μπορείτε να δείτε ακριβώς σε τι κατάσταση βρίσκεται η αποστολή σας.

Σε περίπτωση επιστροφής, επιστρέφονται τα χρήματα μου;

Μόλις παραλάβουμε & εξετάσουμε το προϊόν που επιστρέψατε, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της χρηματικής του αξίας. Το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την παραλαβή του.

Πώς μπορώ να ενημερώνομαι για τα νέα σας προϊόντα;

Τα προιοντα μας ανανεώνονται συνεχώς. Για καινούργιες αφίξεις προϊόντων, μπορείτε να επισκέπτεστε το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα και να εγγραφείτε στο Newsletter μας, συμπληρώνοντας το e-mail σας στη σχετική ένδειξη του Newsletter.

Υπάρχει περίπτωση τα χρώματα να διαφέρουν;

Καταβάλλουμε συνεχείς προσπάθειες τα χρώματα που απεικονίζονται στο e-shop μας να έχουν 100% πιστότητα με την πραγματικότητα. Ωστόσο, λόγω της διαφορετικότητας των οθονών και των συσκευών προβολης, μπορεί να μην απεικονίζονται με απόλυτη πιστότητα τα χρώματα. Συμπερασματικά, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρχει πολύ μικρή απόκλιση στα χρώματα των προϊόντων.

Πως θα διαλέξω το κατάλληλο μέγεθος;

Ο πίνακας μεγεθών σε κάθε προϊόν θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μέγεθος.

Τι είναι η wishlist;

Η wishlist είναι η λίστα αγαπημένων όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε προϊόντα για μελλοντική αγορά. Τα προϊόντα που βάζετε στη wishlist δεν δεσμεύονται. Μπορείτε να τα μετακινήσετε στο καλάθι σας για αγορά ή και το αντίστροφο, αν θέλετε να πραγματοποιήσετε αργότερα την αγορά σας. η wishlist συμβολίζεται με την καρδούλα.

Ελαττωματικά προϊόντα

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με υπαιτιότητα του www.tazio.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα του υποδειχτεί), καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Πόσο καιρό θα πάρει για να επεξεργαστεί η αλλαγή μου;

Στόχος μας είναι να αποσταλλούν οι αντικαταστάσεις σας εντός 24 ωρών από την παραλαβή της επιστροφής σας, στη συνέχεια, εφαρμόζονται οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης μας.

Μπορώ να ζητήσω τιμολόγιο αντί απόδειξης λιανικής;

Ναι, επιλέγοντας έκδοση τιμολόγιου στο Βήμα 1 κατά την Ολοκλήρωση αγοράς.

Πως μπορώ να ξέρω αν έχει καταχωρηθεί η παραγγελία μου;

Αφού επικυρώσετε την παραγγελία σας, το www.tazio.gr θα σας στείλει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Παρακολουθήστε ανά πάσα στιγμή την πρόοδο της παραγγελίας σας πηγαίνοντας στον τομέα Εξέλιξη Παραγγελίας. Θα σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων για τα διαφορετικά στάδια στα οποία βρίσκεται το δέμα σας.

Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας ΕΔΩ.